Poistetun tai puhdistetun tiedoston palauttaminen

Poistettujen tiedostojen tai tartunnasta puhdistettujen tiedostojen varmuuskopiot asetetaan tietokoneesi erityiseen kansioon nimeltä Karanteeni. Tiedostoista tallennetaan varmuuskopiot erityisessä tallennusmuodossa, joka ei uhkaa tietokonetta. Voit palauttaa poistetun tiedoston tai puhdistetun tiedoston Karanteeniin tallennetusta varmuuskopiosta.

Suosittelemme välttämään poistettujen tai puhdistettujen tiedostojen palauttamista, koska ne saattavat olla uhka tietokoneellesi.

Sovellus ei puhdista Windows-kaupan sovelluksia. Jos tarkistuksen tulokset osoittavat sellaisen sovelluksen olevan vaarallinen, se poistetaan tietokoneeltasi. Kun Windows-kaupasta ladattu sovellus poistetaan, Kaspersky-sovellus ei luo siitä varmuuskopiota. Tällaisten objektien palauttaminen edellyttää käyttöjärjestelmän palautustyökalujen käyttöä (katso lisätietoja tietokoneesi käyttöjärjestelmän dokumentaatiosta) tai sovellusten päivittämistä Windows-kaupan kautta.

Näin palautetaan poistettu tai puhdistettu tiedosto

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Siirry Tietoturva-osioon.
  3. Napsauta Karanteeni painiketta sovellusikkunan oikeassa yläkulmassa.

Tämä avaa Karanteeni-ikkunan.

4. Valitse avautuvassa Karanteeni-ikkunassa olevasta luettelosta määrätty tiedosto ja napsauta sitten Palauta-painiketta.